Zalán keresztelője

August 25, 2021 /
Zalán keresztelője

👶 Zalán keresztelője

Betekíntés egy család örömteli pillanatába...

Zalán keresztelő fotói

 

Minden eseményen, amelyen fotósként részt veszek, boldog, megismételhetetlen pillanatokat örökítek meg az emberek életében, ahol az örömkönnyek s a megható pillanatok sem maradnak el. A legnagyobb kihívást mégis az esküvői fotózás jelenti, hisz azt a fajta pezsgést, sürgés-forgást máshol nem igazán tapasztalhat meg egy fotós. Az esküvők azért is különlegesek mert nagyon kevés a ‘beállított’ fotó. Minden pillanat egyedi, érzelemdús s ezért annyira izgalmas, mert mindig résen kell lennem, hogy ne kerülje el semmi fontos a figyelmemet.

A keresztelők, gyermek- és családfotózások egy teljesen más univerzum a számomra.  A gyermeki őszintéség, a felhőtlen mosolyok vagy éppen a krokodil könnyek utánozhatatlanok. Ezek a gyermekkor igazi kincsei, a megjátszhatatlan érzelmek a gyermekek szemében és a család, amely őket körülöleli, mint egy védőburok. Nincs is nagyobb boldogság az életben, mint a gyermekáldás, amely bár sok kihívással jár, de új életet adni és látni a gyermekünket felcseperedni egy leírhatatlan érzés. 

Itt találtok további babás-gyerekes-családos fotókat tőlem.

Zalán egy igazi lurkó, tele energiával és jókedvvel. Mosolyától minden női szív erősebben dobban meg, hisz nem csak egy ennivaló gyermek de egy igazi kis macsó is.

Gratulálok Brigi és Gergely a gyönyörű családotokhoz, vigyázzatok egymásra! 

Ha esküvő vagy család fotóst kerestek, ne habozzatok írni vagy keresni. Kövessetek instán vagy facebookon.

 

„ A család is… olyan valami az életben, ami becses… Olaj az élet lámpásában. ” (Gárdonyi Géza)

 

 

 

Politica de Cookie