Starea Civilă la No Pardon Pub - Satu Mare - Stefi și Vlad

February 29, 2024 /
Starea Civilă la No Pardon Pub - Satu Mare - Stefi și Vlad

Starea Civilă la No Pardon Pub

- Satu Mare

Stefi&Vlad

 

Reflectez cu mare afecțiune la o zi memorabilă, semnificativă pentru relația noastră cu Stefi și Vlad, care a început cu aproape 10 ani în urmă, când am avut privilegiul de a le captura momentele de absolvire de la clasa a XII-a a Liceului German. Acea clasă mi-a rămas în inimă ca un grup excepțional de elevi - remarcabili, uniți, dragi și bine crescuți.

1-2024/stefi-vlad/nopardonpub-stareacivila-sv91.jpg

Deși au trecut mulți ani, esența lor și legăturile de prietenie create în timpul liceului nu s-au estompat. În această perioadă, fiecare și-a construit o carieră impresionantă și duce o viață exemplară, demnă de aspirațiile oricărui părinte. Cel mai important, au păstrat valorile umane esențiale.

1-2024/stefi-vlad/nopardonpub-stareacivila-sv45.jpg

Pe lângă aceste realizări, am dezvoltat o legătură specială cu Vlad, transformându-ne în prieteni apropiați și împărtășind o pasiune comună pentru fotbal, amândoi fiind suporteri #Gooner.

Nu doresc să mă extind prea mult, preferând să las fotografiile să povestească despre ziua lor specială, petrecută în compania familiei și a prietenilor, capturând esența și bucuria momentelor împărtășite.

Ornamente, decor și flori: NeptunFlowers 

Videograf: StoryFilms

Politica de Cookie