×
2022. 06 29.
Szerda
Péter, Pál

Sesiune foto de Crăciun la First Steps Studio - Satu Mare

February 16, 2021 /
Sesiune foto de Crăciun la First Steps Studio - Satu Mare

Sesiune foto de Crăciun
 

 

Acum mulți mulți ani, am visat despre studio, și știam sigur că vreau un studio. Un studio în Satu Mare, puțin diferit față de un studio clasic, fără lumini mari, și blitzuri și stative imense peste tot, etc.

Ceea ce am vrut întotdeauna nu mai este vis, este realitate, chiar dacă aveam nevoie de mulți ani ca săi pot să îmi permit financiar, și ca să am alături de mine o amică ca Moni, ca să ma ajute cu acest proiect de suflet.

 

Îmi doream întotdeauna ca studioul să se bazeze mai mult pe sesiuni foto de familie și copii. Îmi doream, deoarece și eu am un suflet de copil și mă simt bine între ei :)) . Copiii sunt pentru mine o sursă de energie după o perioadă lungă de nunți și alte proiecte vară. Ei mă ajută imens cu sinceritatea lor și conexiunea lor cu mine să mă reîncarc cu energie.

Nu în ultimul rând sunt enorm de bucuros că am găsit nișa mea de familii. Oameni faini, deschiși și iubitori, care într-adevăr apreciază munca noastră în acest proiect, și după părerea mea este unic în Satu Mare, dar și în regiune.

 

De ce cred că este unic?  De unde știi că locul tău este la noi?

Răspunsul e relativ simplu. Tehnic vorbind, noi nu folosim blitz-uri, lumini tari, etc, care îi dă stres în plus și pentru copii dar pot să zic că și pentru părinți. Iar blitz-ul nu mă avantajează să fac fotografii cu momente reale, cu zâmbete sincere, cu jocul pe jos cu părinții etc.

Așa că locul vostru este în studioul nostru dacă înțeleg faptul că nu vii într-o locație "clasică".

Am amenajat o cameră, care funcționează de fapt ca și un spațiu pentru fotografii. Mai jos găsești mai multe fotografii.

 

Cât ține o seiune foto și ce primesc pentru bănuți?

Sesiune foto ține o oră. De ce ține așa mult?

De multe ori primesc mesaje de genul: eu vreau doar 2-3 fotografii, maxim 10 minute, etc. De aceea refuz aceste sesiune pentru că nu se poate. Nu se poate în 10 minute să ne cunoaștem cu copii, iar despre fotografii nici nu vorbim.


Pentru mine este foarte important să dau aceași "calitate" la toată lumea, aceași sentimente faine ce se văd și pe postările mele. Iar dacă fac odată, de două ori excepții nu o să-mi mai placă ceea ce fac, iar nici vouă.

 

Într-o oră ce se întâmplă?

Păi în primul rând facem cunoștință, conexiune cu copiii și părinți, deoarece nu se pot fotografia copii brusc, dintr-una. Au nevoie de timp, să nu se sperie, să se uite ce e acolo, ce jucării sunt, să mă vadă, și să vadă că nu fac cu ei nimic rău.

Dupa aia dacă duceți mai multe hăinuțe se pot să se schimbe de câte ori doriți voi. Și bineînțeles, mai bem un ceai, povestim și așa mai departe.

 

Câte fotografii primiți? Credcă o să vă suprind dacă o să sriu câte fotografii fac?! Cam 800-1000 într-o oră... Da așa multe, pentru că cum vam mai zis mai sus, pentru mine sunt foarte importante momentele faine, și ca să le surprind aceste momente trebuie să fotografiez multe multe.

Iar câte primiți voi în format digital la final? Cam 150-200 de fotografii. De ce? Pentru că nu are rost să vă trimit toate fotografiile nereușite ba tehnic, ba compozițional, sau să vă trimit dublurile.
 

Ce să aduceți cu voi?

În primul rând copiii :D dar să pun deoparte gluma, nu trebuie doar haine de schimb, jucării mai speciale pentru copii - dacă au - sau dacă aveți voi vreo idee faină, sunt deschis la orice.

 

Iată un filmuleț scurt cum a fost atmosfera la noi în Studio, te așteptăm cu drag.

 Dacă ai întrebări sau doriți să faceți o programare la noi contactează-mă.

Politica de Cookie