Raluca & Paul - ȘEDINȚĂ FOTO DUPĂ NUNTĂ - Ungaria - Lillafüred

February 12, 2021 /
Raluca & Paul - ȘEDINȚĂ FOTO DUPĂ NUNTĂ - Ungaria - Lillafüred

Raluca & Paul - ȘEDINȚĂ FOTO DUPĂ NUNTĂ - Ungaria - Lillafüred
 

 

Un mare DA pentru ședință de foto după nuntă. De ce? Vă explic mai jos.

Nu sunteți hotărâți dacă doriți ședință foto după nuntă? Da, Nu?! Poate?! Poate dacă nu o să avem vreme faină la nuntă, atunci mergem, e okay așa pentru tine? - astea sunt cele mai frecvente răspunsuri când vine vorba despre trash the dress sau ședință foto după nuntă. 

Îmi exprim și eu părerea despre asta, care poate  vă ajutő să decideți.
 

 

 

 

A. Investește în aminitirile tale

Nu mă gândesc doar la bani, ci bineînțeles, mă gândesc la timpul petrecut împreună, ca soț și soție :). Mă gândesc totodată la feeling și la expriență, e una superfaină. Să știți, nimeni nu a zis după că regretă decizia. Chiar invers, foarte mulți regretă că nu au fost la ședință foto după nuntă, și cumva înțeleg.

De multe ori problemele sunt același: timp și chef. Să fim sinceri, e un moment special, când o să mai aveți în viața voastră încă odată o ședință foto cu voi doi? Sunt aproape sigur că nu o să mai aveți. Sunteți tineri, plini de viață, este cel mai important moment din viața voastră de până atunci, e o decizie importantă. Asta vreți să arătați copiilor și nepoților. Investiți în amintirle voastre.B. Iar trebuie să pozez și să stau în fața camerei

Da într-adevăr suntem diferiți, așa că trebuie să fiu - mai ales eu - empatic, să înțeleg din NU, și să nu forțez dacă - mai ales vorbi de mire - nu vrea, și nu mai are răbdare. E simplu: fă pentru ea!

Gândește-te așa: dacă nu acuma când o să pot să arât ei cât de importantă e în viața mea. Acuma am început doar viața comună.

Dacă ați fost cu mine la o nunță știți foarte bine, nimic nu este forțat, când ea sau el zice gata, nu mai vreau, atât, am terminat, nu forțez! Așa e și cu pozatul, nu forțăm, este un singur lucru la care țin să fie totul natural. Chiar dacă e cliche, și asta se citește de peste tot. Dar ceea ce vreau eu să văd pe voi că vă iubiți, și că e o zi într-adevăr specială pentru voi doi.C. Vreau pentru copiii și nepoții mei

Eh da, am sărit puțin în față în timp. Trebuie să ne gândim și rațional, nu? Facem pentru: for fun, pentru experiență, pentru noi, dar facem și copiilor noștri. Întrebare: câte fotografii ai văzut cu părinții tăi? Destul de puține cred.... eu credcă una. Pentru că atât s-a putut, tehnologia nu a fost una foarte avansată.

Iar acum totul e posibil, de ce să nu ne folosim de ea. Facem pentru amintiri, ca să ne vadă copiii și nepoții noștri cum a fost la nunta noastră.

 

D. Vreau un album, pentru că amintirile nu se țin pe stick și pe calculator

Ca și fotograf, am avut și eu perioade mai grele în viața mea. Sunt un om care întotdeauna caută scopul în viața lui, nu vrea doar să supraviețuiască. Cu acest lucru vreau doar să subliniez că m-am gândit mult cum și cui vreau să fotografiez. Și aceste momente din viața mea au fost importante.

Fotografiile ne inspiră, fotografiile ne ajută să retrăim momente faine din viața noastră, ne ajută să fim motivați, dar aceste fotografii trebuie să fie în fața noastră zi de zi, și nu pe un stick sau pe un calculator. Eu am încercat, să știți, și m-a ajutat mult de tot. Vă recomand și vouă.

Fotografiile împrimante ne dau un alt sentiment, e diferit față de o "cutie cu lumină". Cu asta credcă nu vă spun nimic nou. Din nou accentuez: investiți în amintirile voastre.

Un album legat cu o copertă din piele naturală, cu fotografii atent selectate, este total diferit față de a vedea fotografiile de la nunta voastră pe televizor sau pe calculator.

 

Aceste sunt cele mai importante motive. Mai vrei ponturi de genul de la nunți? Dacă da, scrie-mi în comentariu pe facebook, click aici.

Și dacă tot ești aici, te invit să vizionezi ședința foto după nunta a Ralucăi și lui Paul din Ungaria.

CLICK PLAY

Politica de Cookie