Ședință foto după nuntă cu Dalma & Isti

November 10, 2021 /
Ședință foto după nuntă cu Dalma & Isti

Ședință foto după nuntă cu Dalma & Isti

O ședință fantastică cu un cuplu fantastic.

 

Dalma și Isti sunt pur și simplu uimitori! Vă asigur, dacă ajunge cineva să-i cunoască, va fi de aceeași părere. Nu numai că sunt drăguți, grozavi, ci și incredibil de amuzanți, haiosi. După aceste nu are rost să vă spunem, cât de faină a fost ședința foto de după nuntă.

Ca fotograf, cred că o atmosferă plăcută este esențială pentru astfel de ocazii ca aceasta. Acest lucru ajută atât cuplurile să se elibereze, dar ușurează și treaba fotografului. Acesta este momentul în care se fac cele mai bune fotografii prin care dragostea cuplului poate fii captată cel mai bine. Cred că a funcționat pentru Dalma și Isti, dragostea lor a strălucit împreună cu culorile.

Ședința „Trash the dress” dă oportunitatea creării celor mai inedite imagini, din albumul de nuntă. Aceste prind viața în locuri și momente care nu sunt neapărat date în ziua cea mare, precum luminile și culorile uimitoare ale toamnei la marginea pădurii. Și deși toamna și frunzele îngălbenite simbolizează trecerea, îndrăgostiții totuși ne-au transmis sentimentele începutului.

 

Căutați fotograf pentru nunta voastră? Lasă-ne un mesaj!


 

Politica de Cookie