Milán első születésnapja

March 9, 2022 /
Milán első születésnapja

Milán első születésnapja Nagykárolyban

Betekintést nyerni egy család életébe fotósként több okból kifolyólag is szívet melengető dolog. Ilyenkor nincsenek jól sikerült fotók vagy kevésbé jól sikerültek. Akármilyen pillanatot kapunk el, az melegséggel és szeretettel van megtöltve. Főleg ha egy olyan kisfiú a modellünk, mint Milán, akit csupa mosoly, kíváncsiság és móka jellemez.

Nagyon szeretem a gyerekeket. Szeretek játszani és foglalkozni velük. Talán ez a titkom, hiszen így sosem fáradtságként élem meg a családi- és gyermekfotózásokat. Ezek feltöltenek engem. Milánnal mi már barátok vagyunk, úgyhogy a dolgom kiváltképp könnyű volt. Nem csak a macsós, huncut mosolya könnyítette meg a dolgom, hanem a gyermeki kíváncsisága is, amely az egész fotózás alatt jelen volt. 

Ha jobban belegondolok, ez nem is munka volt. Elmentem Nagykárolyba a kedves ismerőseimhez egy nyári délután és nagyon jól éreztük magunkat, miközben készítettem pár kedves családi fotót. Talán ezért is sikerültek ilyen jól ezek az élettel, mosollyal és boldogsággal teli képek. Nincs olyan ember, aki látva a képeket nem mosolyodna el, hiszen Milán eszméletlen aranyossága mindenkit magával ragad. 

 

La mulți ani Milán!

Oportunitatea care îmi este dată, ca fotograf, de a privi dintr-o perspectivă apropiată viața unei familii, este ceva ce îl trăiesc cu mândrie și totodată cu recunoștință modestă. La astfel de momente nu există fotografii mai reușite sau mai puțin reușite. Indiferent de momentul capturat, acesta va fi plină de căldură și iubire, mai ales dacă modelul este un băiețel plin de curiozitate și zâmbete precum este Milán.

Politica de Cookie