Elkezdtük a MangoVlogot - Jelentkezz a fotós sulira

July 14, 2023 /
Elkezdtük a MangoVlogot - Jelentkezz a fotós sulira

Fotós Suli a Rose Hip Hill-nél - Fejleszd képességeidet egy négy napos intenzív kurzuson!

Imádod a fotózást, de úgy érzed, hogy kimaradt az alapozás, vagy szeretnéd bővíteni a tudásod?


Üdvözöllek a blogomban! Ha érdekel a fotózás és szeretnéd fejleszteni a képességeidet, akkor jó helyen jársz. Ma bemutatok neked egy izgalmas lehetőséget, ami segít elindulni a fotós karrieredben. A Rose Hip Hill-nél megrendezett Fotós Suli négy napos intenzív kurzusán olyan tudást és tapasztalatot szerezhetsz, amelyek révén megtanulhatod, hogyan készíts profi fotókat és hogyan használd ki a fényeket, kompozíciót és sok más fontos elemet.


A Fotós Suli a Rose Hip Hill-nél egyedülálló lehetőséget kínál kezdőknek, akik szeretnék elmélyíteni tudásukat és készségeiket a fotózás terén. A kurzus négy intenzív napot foglal magában, amelyek során szakértő fotósok vezetésével fokozatosan elsajátíthatod a fotózás művészetét.

A kurzus során olyan témákra fókuszálunk, mint a fényhasználat, a kompozíció, a perspektíva és a megfelelő objektív kiválasztása. Tanulhatsz arról, hogyan hozz ki többet a környezetedből, hogyan keress és használj kreatív helyszíneket a fotózás során, valamint hogyan kommunikálj és irányítsd a modelleket a legjobb eredmények érdekében.

A Fotós Suli minden résztvevője számára biztosítja a szükséges felszerelést, beleértve a professzionális fényképezőgépeket és objektíveket is. Emellett gyakorlati feladatokon keresztül tesztelheted a megszerzett tudást, és kapcsolatot teremthetsz a kurzus vezetőivel és a többi résztvevővel, akik közös szenvedélyünket osztják.

Ne habozz jelentkezni a Fotós Suli a Rose Hip Hill-nél kurzusra, ha szeretnéd elsajátítani a fotózás alapjait és elindulni a fotós karrieredben. A négy napos intenzív kurzus garantáltan lendületet ad számodra és megnyitja az ajtót a kreatív és izgalmas fotózás világába.


Remélem, hogy ez a blogbejegyzés segített megismerni a Rose Hip Hill-nél tartott Fotós Suli lehetőségeit. Ne feledd, hogy a fotózás egy örökké tanulásra és fejlődésre való terület, és ez a kurzus csak az első lépés a hosszú úton. Tarts velem, és fedezd fel a fotózás izgalmas világát!

Jelentkezés: https://bit.ly/mango-fotos-iskola-kezdoknek

További információk: https://docsend.com/view/cm789sanvqbdsdkt

Politica de Cookie