Bogi & Áron esküvője a szatmárnémeti Hotel Poesisben {HU}

February 15, 2021 /
Bogi & Áron esküvője a szatmárnémeti Hotel Poesisben {HU}

Bogi & Áron esküvője a szatmárnémeti Hotel Poesisben {HU}

Remélem sokan tudjátok, az elmúlt időszakban sok energiát fektettünk az új weboldalamra, amit már egy ideje készítűnk és szépítünk. Ezt csak azért emelem ki, mert az új weboldalra kerülnek új tartalmak is, és természetesen igyekszem minél több esküvőt és szép fotót feltölteni, ahogy az időm engedi.

Visszanézve a fényképeket, húh, hát alíg várom már, hogy az idei esküvői szezon elkezdődjön, hogy felpörögjek egy kicsit egy hosszú hideg tél / tavasz után. 

 

Egy nagyon különleges nap Boginak és Áronnak, és a kislányuknak, Eszternek.

Június 16. egy különleges nap a Márton családnak, hisz együtt ünnepelhették ezt a napot a családjaikkal és a barátaikkal. Számukra, ez a nap nem csak az esküvő végett volt különleges, hanem gyermekük, Eszter keresztelője miatt is. Egy fontos nap mindhármójuk életében, ami nem is telhetett vlna jobban.

Mint már említettem, az esküvőjük a Poesis étteremben volt, ami Szatmár szívében található, stílusában különleges és egyedi esküvői helyszínek egyike a városban. Nem egy hatalmas helyszín, de egy közepes esküvőre több mint tökéletes, és mellette még ott van a gyönyörű teraszuk és kertjük, ami nagyon kellemes tud lenni a meleg nyári napokon. Természetesen szuper fotókat is lehet ott készíteni, tökéletes csoportképekre.

A talpalávalót a kolozsvári Puzzle zenekár biztosította, az egyik kedvenc cover bandem, akikkel már több esküvőn is találkoztam, Andra és Camelia a legklasszabb vokalisták akikkel valaha talákoztam, brutálisan jók :D

A finom koktélokat Cipri barátom a Divino-tól biztosította, a Candybart pedig a nagybányai Millennium Chocolate hozta házhoz, zseniálisak az édességeik.

 

Visszatérve az esküvőre, nagyon örültem, hogy részese lehettem Bogiék nagy napjának és hogy megismerhettem nagyon sok új és klassz embert, és  a családjaikat. Az étterem teraszán tartott polgári esküvő után átsétáltunk a közelben lévő gyönyörű Kálvária templomba, ahol egy nagyon megható és szép mise után csoportképeket készítettünk, majd kettőjüket is lencsevégrekaptam és elmondhatom, hogy nagyon jól érezte magát az ifjú pár. :D

Ezek után kezdődött a buli, első tánc, sok finom étel és a reggelig tartó buli. A többit csekkoljátok le a lentebbi kis zenés slideshow-ban.

 

 

------------------------------------------------------------------------------

 

 

Nunta lui Bogi & Áron, la Hotel Poesis din Satu Mare {RO}

Așa cum - sper - să știți pagina mea de web a fost refăcută, regândită pe placul meu. Ca urmare am început să încarc fotografii pe ea, când timpul îmi permite. Revăzând aceste nunți chiar de multe ori aș dori să retrăiesc aceste momente faine din nou.

 

O zi foarte specială pentru Bogi & Áron și fetița lor, Eszter.

16 iunie este o zi specială pentru familia Marton, nu doar că a fost nunta lor, dar și pentru că a fost botezul fetiței lor, Eszter, o domnișoară veselă și superbă.

 

Așa cum v-am zis, nunta a fost la Hotel Poesis, în centrul orașului Satu Mare, o locație foarte diferit față de celelalte locații din oraș. Nu una foarte mare, dar este ideal pentru nunți, și cu o gradină & terasă faină, unde mai pot să faci și fotografii faine :D

Grădina și terasa este una foarte plăcută mai ales în zilele calde ale verii.

 

Muzicienii serii a fost Trupa Puzzle din Cluj, niște fete și băieți extraordinari, ne-am mai întâlnit și la alte evenimente și sunt absoluuuuut senzaționali. Andra și Camelia sunt cele mai tari cântărețe pe care le-am auzit în viața mea. Pot să zic cu mâna pe inima unde sunt ei nimeni nu rămâne dezamăgit de petrecere.

Iar party nu există fără băuturi bune, Cipri, un bun prieten al meu, așa cum suntem obijnuiți ne-a preparat niște cocktailuri, hmmmmm, extraordinare, care e preferatul meu de la el? Aperol Spritz :D

 

Ca să mă întorc la povestea lor, din ziua nunți. Așa cum o să vedeți în slideshow - dacă dați Play - starea civilă a avut loc în grădina restaurantului, iar după aceea am mers pe jos până la Calvaria. A fost o slujbă foarte emoționantă, plin de zâmbete și lacrimi :D.

După ce ne-am întors din biserică a avut loc ședința foto cu familia și ei doi. Iar de acolo dictracție până dimineața.

Dacă vrei să vezi povestea lor, Click Play.

Politica de Cookie