Bia & Zoli esküvői fényképei - Deák Udvarház, Budapest

February 15, 2021 /
Bia & Zoli esküvői fényképei - Deák Udvarház, Budapest

Bia & Zoli esküvői fényképei - Deák Udvarház, Budapest

Már nagyon sok gyönyörű fényképet osztottam meg Bia & Zoli esküvőjéről, de ezek sem maradhatnak el..

Volt előzetes itt, és az esküvő utáni kreatív fotózást itt nézhetitek meg. Most pedig szeretném megmutatni nektek a teljes esküvő összefoglalóját.Május egy nagyon emlékezetes hónap Biának és Zolinak, hisz ez év májusában kötötték össze életüket. Amikor egy házasulandó pár felkér az esküvőjük fotózására, szeretem ha mesélnek az esküvő részleteiről, s ezzel kapcsolatos ötleteikről, elképzeléseikről. Ilyenkor szóba jön az esküvői helyszín, hogy milyen lesz a menyasszonyi ruha, a csokor, a torta... ez nagyon hasznos számomra, mert így az én fejemben is kialakul egy kép az esküvő hangulatáról. Így volt ez Biával és Zolival is. Amikor Zoli megmutatta a helyszínt, pont hozzájuk illőnek találtam. Teljesen olyan volt, mint amilyet én is elképzeltem, amikor meséltek róla.

 

A lényeg mindig az, hogy tudd, hogy hozzátok mi illik és azokhoz az emberekhez akik ott lesznek az esküvőtökön.
Az internet tele van esküvői fotókkal, amin mindig megbotránkozom, hogy néha milyen fura párosításokat készítenek. Ez nem csak a házasulandó párok hibája, hisz sokszor ők nincs honnan tudják, hogy mi-mivel megy, vagy mivel nem.Ilyenkor jön jól a tanácsadás, a segítség a szolgáltatóktól. Minden alkalommal beszélgetek  a párokkal a felmerülő problémákról, időbeosztásról és bármiben igyekszem segíteni az esküvő előtt, hogy ne legyenek kellemetlen meglepetések, vagy nem várt problémák. Valahogy úgy érzem, hogy minden szolgáltatónak így kellene hozzáállnia.

 

Sok évnyi tapasztalattal a hátam mögött, sokféle emberrel és ízléssel találkoztam már. Ezt azok a klienseim is tudják akik felkeresnek mint fotóst és kicsit utánanéztek az előző munkáimnak.

Eddig minden házasulandó pár meghallgatta szakmai véleményemet és tanácsaimat. Hogy miért? Azért mert az esküvőjük nekem tényleg számít.A Deák udvarház esküvői helyszín egy szuper jó hely: fiatalos, vintage, a mai elvárásoknak minden szempontból tökéletes helyszín. Nagyon ízléses a ceremónia helyszín is. A kert hátső felében mesebeli szabadtéri fotókat lehet készíteni, de én személyszerint csak a délutáni órákban ajánlom, amikor már nem olyan erős a napfény.


A kiszolgálás is remek volt, itt külön kiemelném a kemencében sült finomságokat, amelyek frissek s ropogósak voltak, az ízvilágát pedig lehetetlen szavakba önteni. A Deák udvarház marketingjének egyik alappillére az, hogy egy családi vállalkozás, ami azért jó, mert mindenki teljes odaadással "húzza a szekeret". Mindenkinek nagyon tudom ajánlani, aki egy profi csapatra szeretné bizni az esküvőjét. Főleg a Budapesthez közel élők számára könnyen megközelíhető, hisz pár tíz kilóméterre található a fővárostól.


Három dolgot kell még kiemeljek Zoli és Bia esküvőjével kapcsolatban.

Az egyik szolgáltató, Barabás Zsolt, aki meseszép kisfilmmel foglalta össze az esküvőt, megnézhetitek itt. Zsolttal még jó pár éve ismerkedtünk meg, ugyancsak egy esküvő alkalmával. Sajátos stílusú munkái mindig szó nélkül hagynak, bizton ajánlom őt nektek is.

A talpalávalóról Onemanband gondoskodott, aki egész reggelig tolta nekünk a jobbnál jobb bulis zenét. Csak ajánlani tudom, mindenki teljes extázisban volt egész buli alatt. Szóval ha kerestek egy igazán jó DJ-t, akkor csekoljátok le őt itt.

Nem utolsó sorban akit kiemelnék, a DIY dekoros csajok, akik gyönyörű munkát végeztek a dekorral. Ízléses kiegészítők, friss virágok és kreatív ötletek...ez a tökéletes esküvői dekor titka. Engem sikerült elkápráztatniuk, ha szeretnétek ti is megnézni, csekkoljátok le őket itt.

 

 

Budapesten vagy Magyarországon élsz, esküvői fotóst keresel és szeretnél te is gyönyörű és egyedi esküvői fényképeket? Itt írhatsz üzenetet.

 

 

Politica de Cookie