Bea&Ábel - Sunflower photoshoot

February 26, 2021 /
Bea&Ábel - Sunflower photoshoot

Bea&Ábel - Sunflower photoshoot

 

🌼 Mint bármi az életben a fényképészet is sok minden lehet: hobbi, művészet, szakma, vagy akár egy hivatás. Mindezeket a befektetett idő és érzelmek választják el egymástól. 🌼

📸 Sokan gondolják, hogy a fényképészethez nem is nagyon van szükség többre, mint egy jó fényképezőgép. Hisz csak megnyomod a gombot és már kész is az időtálló, mozdulatlan kép. A modern tehnológia valóban megkönnyítette sok ember munkáját, a művészekét is. De mint minden gépet, úgy ezt is csak egy ember kezeli. S mint ember, akarva-akaratlan beleviszed ennek az összes velejáróját. A humort, a szeretetet, a hibákat, az igyekezetet, az akaratot. S legfőképp a saját nézőpontodat.

Ez talán a legfontosabb. Nem újra feltalálni kell a dolgokat, csak más szemszögből vizsgálni.

Az a szög, ahonnan csak te szemléled a világot. Egyik naplemente sem ugyanaz a naplemente, a világ minden pontján más, ahogyan más minden emberi szemnek is.

Az évek során sokszor tapasztaltam olyat hogy "jaj csak legyünk már túl rajta", vagy "hú, akkor most hogyan is pózoljak be?", na meg persze a szelfis műmosolyt. Pedig mindezekre semmi szükség. Bárkivel hozott össze az utam a szakmám során, a természetesség és a spontaneitás volt mindig a kulcs.

Nincs két egyforma élethelyzet, minden helyszín s minden ember más. Sokszor a fényképész stílusa dönti el hogy mennyire JÓ lesz az az emlék az emberek szívében és nem csak a fotópapíron.

Politica de Cookie