Anna

February 15, 2021 /
Anna

Sesiune foto Boudoir cu Anna.

Anna e o tipă foarte simpatică, ne cunoaștem de mult timp. Am mai lucrat împreună la multe proiecte foto în Satu Mare. Si Anna e născută in SM; este cunoscută fiindcă a participat la multe sesiuni foto cu diferite agenții de modelling din oraș.


Vă zic acest lucru pentru că e foarte important pentru un shooting de genul să îti cunoști modelul.

Am vorbit și am tot negociat cum să fie shootingul, iar lipsa timpului și ea fiind mutată la Cluj, ne-a ingreunat gasirea momentului perfect.

De ce am dorit eu să fac acest shooting?

Pentru că e ceva diferit față de o sesiune foto portrete, dar totuși nici nude nu e, care nu o pot arăta vouă. Altă chestiune e feminitatea ei, și acel look și privirea pe care o cauți întotdeauna când ești fotograf.

Să faci fotografii faine,după un timp, să zic așa, devine "normal", dar eu personal caut persoanele care au o privire mai adâncă, ceva diferit.
Cred că Anna are această privire, când pozează.

 

De ce și-a dorit ea?

Pentru că e tânără și lucreză mult ca să aibă un shape decent, sau poate vrea să motiveze și alte fete sau chiar băieți că se poate, dar trebuie să depui un efort.

Anna, chiar dacă studiază psihologie la Cluj, vrea să devină personal trainer pe viitor. Eu cred că se potrivește cu ea.

 

Aștept părerile voastre aici, pe facebook sau insta. Dă-mi un follow pe insta dacă vrei să mai vezi și alte proiectehttp://bit.ly/balogzsoltinsta

Pe ea o puteți urmări aici: http://bit.ly/jankanna

Vrei și tu un shooting boudoir sau de portret în Satu Mare sau Cluj?

Contactează-mă cu încredere la sfârșitul postării.

Politica de Cookie