fbpx

LOADING

Nunta Satu Mare – Anita & Bálint – Esküvője Szatmárnémeti

Feb 11th, 2017

Anita és Bálint esküvője – Szatmárnémeti

Anitát és Bálintot is régről ismerem, találkoztunk már sok lagziba és noratgyanabba a középiskolába is jártunk. Tetszett nekik a munkáim ezért engem kértek fel, hogy örökítsem meg életük egyik legszebb pilanatát. A polgári szertartásuk az esküvő előtt volt, ez nagyszerű alkalom volt, hogy közelebb kerüljenek a kamerához, és készítsünk pár kreatív fotót Szatmáron, a Kossuth Kertbe. Az esküvőjük 2016 augusztusában volt. Nagyszerű idő, rengeteg fiatal és csodás hangulat. Nagyszerű volt az egész nap, jutott idő mindenre és mindenkire. A templomi szertartás után tudtunk készíteni pár nagyszerű képet, amihez minden adott volt. Mindketten nagyon felszabadultak és lazák voltak, ami mindig jó, mert nem kellett külön ezzel foglalkozzak. A buli az fergeteges volt, fiatalok és idősebbek is végig a táncparketten mulattak.

Esküvői kreatív fotózás – Trash the Dress

Az esküvőt követően ellátogattunk Anitával és Bálinttal a nagykárolyi Károlyi kastélyhoz, Trash the Dresst fotózni (esküvő utáni kreatív fotózás). Volt lehetőségünk a gyönyörű kastélyban és annak a kertjében is jó pár szép képet készíteni. A kreatív esküvői fotózás mindig nagyszerű alkalom arra, hogy a hangulatos esküvői képeket kiegészítsük gyönyörű művészi fényképekkel. A kastély látogatása után kerestünk a közelben egy lugast is amelyhez ők ragaszkodtak (én sem tartottam rossz ötletnek) pár saját ötletük megvalósításához.

Jó csemegézést. Ha tetszenek a munkáim keressetek meg nyugodtan, írjatok mailt ide vagy hívjatok bizalommal.

 

 

Nuntă Anita și Balint – Satu Mare

Pe Anita & Balint le cunosc de mult timp. Cu Balint am fost colegi la handbal inca la liceul. Ne-am mai intalnit si la alte nunti. L-a placut mult cum lucrez, si m-au invitat sa fiu eu fotograful lor la una dintre cele mai frumoase zi din viata lor. Totdeauna ma simt foarte onorat cand sunt ales de un cuplu pentru un astfel de eveniment. Totdeauna subliniez importanta fotografului la miri. Este foarte important portofoliul, experienta si personalitatea fotografului pentru ca sa nu va streseaza in ziua nuntii. Cununia civilia a fost cu cateva saptamani mai repede. Dupa cununia civila am iesit cam 1-2 ore sa realizam cateva poze creative.

Iar nunta lui Balint si Anita a fost in August 2016, o zi din toate punctele de vedere minunata. Mirii au fost super relaxati, conjurati de multi tineri, prieteni, familie. Am avut mult timp in ziua nuntii sa facem multe poze plin de emotii. Petrecerea super fain, toate gasca a avut ocazia sa se diztreze.

Trash the Dress – Poze Creative dupa Nunta

Cateva zile dupa nunta am plecat cu Anita si Balint spre Carei la Castelul Karolyi. Am facut poze in incinta castelului si in gradina. A fost o dupamasa misto, chiar mi-a placut rezultatul, sper sa placa si voua.

Sa nu uitati, daca cautati fotograf de nunta, evenimente, portrete sau pentru orice proiect de al vostru puteti sa ma contactati cu incredere, click aici.

 

 

 

 

LEAVE A REPLY