fbpx

LOADING

NAME

ZSOLT BALOG

PLACE

SATU MARE / SZATMÁRNÉMETI, ROMANIA

WORK

PHOTOGRAPHER & GRAPHIC DESIGNER

TITLE

PHOTOGRAPHER

Hello!

My name is Zsolt, I'm a young passionate photographer based in West of Romania. I started photographying few years ago and I found it so exciting that I started to shoot portraits and events. I'm trying to envolve every day is possible to learn as much as I can. Contact me with if you want to talk about your ideas.

Have a nice day,

Zsolt

Buna!

Multumesc ca ai vizitat site-ul meu. Incerc sa incarc cu cat mai mult content posibil. Fiinca am un program foarte incarcat, de obicei incarc poze pe pagina mea de facebook, dar in curand voi pune si aici. Sunt fotograf profesionist de evenimente. De obicei fotografiez nunti, una dintre cele mai frumoase zile din viata unui om. Fotografiatul de nunta nu e singura pasiunea mea, am multe proiecte personale, si bineinteles fotografiez multe care ma pasioneaza. Fotografiez portete, natura, baby, etc.

Daca iti place ceea ce ai vazut pe pagina mea, nu ezita sa ma contactezi.

O zi frumoasa in continuare,

Zsolt


Szia!

Köszönöm, hogy meglátogattad az oldalamat. Bár az oldal még feltöltés alatt áll, ezért ha több képet és munkámat szeretnéd látni, kérlek látogasd meg a facebookos oldalamat, itt. Jó pár éve, hobbiként indult, aztán munkámmá és ugyanakkor passziómmá vált a fotózás. Nagyon 

szociális ember vagyok, imádom, ha emberek vesznek körül, talán ezért is az eseményfotózás az egyik kedvencem. De ugyanakkor nem csak esküvő fotózással foglalkozom, szülinapok, keresztelők és más eseményeken is fotóztam már. Amennyi időm engedi saját projektjeimmel is foglalkozom, amelyek igyekszem megszotani, amint van időm velük foglalkozni. Ezeket itt tekintheted meg. Ha tetszenek a fotóim és fotóst keresel, keress és írj  nyugodtan. Nem csak fotózással, de tanácsadással is tudlak segíteni.

Szép napot,

Üdv. Zsolti

+40 (0)7 48 07 67 37